search
backpage.com > Nederland jobs > Nederland sales & marketing

Posted: Sunday, 2 October 2016, 9:20

Contact: 0357676415

Beschrijving:
Kenmerken
Werkniveau : MBO
Dienstverband : Vast contract
Uren per week : 33 - 40 uur
Beschrijving

Bedrijfsomschrijving
Exclusief geplaatst voor QuotionQuotion wil de direct sales graag anders en beter doen. We hebben met name veel aandacht voor kwaliteit door onze intensieve trainingen en begeleiding. Daarmee behalen wij voor klant en verkoper onze successen!

Functieomschrijving
Promotiemedewerker gezocht!Ben jij niet op je mondje gevallen en zoek jij een baan als promotiemedewerker waar je veel geld verdient?!

Meld je dan aan voor ons promotiemedewerkers verkoopteam en ga op pad met een iPad / map met de beste verdiensten (vast) per uur! Werk je bij ons dan verdien je € 2150,- OTE, begin je op prachtige tijden en kan je zowel parttime als fulltime werken. Voor de verkoop promotiemedewerker zoeken wij mensen die zich in kunnen leven in de klant en goed een product uit kunnen leggen, met als uitgangspositie een sale te bewerkstelligen.

Je gaat met gezellige promotiemedewerkers op pad om particulieren face to face in de wijk een product te presenteren. Je kunt dit prima uitleggen als promotiemedewerker aan de hand van je Ipad. Je gaat consumenten laten besparen op de energierekening. Omdat de aanbiedingen super aantrekkelijk zijn, is het makkelijk te verkopen als promotiemedewerker.Wij laten je niet aan je lot over. Nee, wij hebben een gedegen inwerktraject waar je als promotiemedewerker verkooptechnieken, en communicatie trainingen volgt.

Ervaring als promotiemedewerker is niet noodzakelijk, inzet en de wil om te leren, dat is wat wij vragen! Harde werkers dat is wat wij zoeken! het liefst full time, maar een dagje vrij in de week is geen probleem. Er word van maandag t/m vrijdag gewerkt van 12:00 uur tot 20:00 uur. Optioneel kan je ook op de zaterdag aan het werk van 10:00 tot 17:00 uur.Gevraagd:

Functie-eisen

ambities hebben in de commerciële sector;
ervaring in de horeca of detailhandel, is een pré;
een proactieve en enthousiaste houding hebben;
stressbestendig en resultaatgericht kunnen werken;
leergierig;
geen 9 tot 5 mentaliteit hebben.


Arbeidsvoorwaarden

prima basissalaris;
maandelijks aan te vullen met een bonus bovenop je salaris;
persoonlijke begeleiding;
doorgroeimogelijkheden;

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3707908 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com