search
backpage.com > Nederland jobs > Nederland sales & marketing

Posted: Sunday, 2 October 2016, 9:17

Contact: 0223610188

Beschrijving:
Kenmerken
Werkniveau : HBO
Werkervaring : Vanaf 1 jaar
Dienstverband : Vast contract
Uren per week : 33 - 40 uur
Artikelnummer : Ref: 148201541002
Beschrijving

Bedrijfsomschrijving
Dit softwareontwikkelingsbedrijf kent een open en platte organisatiestructuur. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap. Het bedrijf bied je een aantrekkelijk aanbod afhankelijk van jouw competenties. Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden is vanzelfsprekend onderdeel.
Functieomschrijving
Het bedenken van crossmediale, conversiegerichte content voor de media waarop het bedrijf zijn diensten onder de aandacht wil brengen. Het zelfstandig maken en onderhouden van de landingspaginas, blogteksten, e-books , e-mail en nieuwsbrieven aan de hand van huisstijl hand boek. Het lead systeem optimaliseren, bijhouden en uitbreiden (Hubspot). Het optimaliseren van content op leadgeneratie, conversie en vindbaarheid op de website voor de buyer personas. Meten en optimaliseren van content op basis van analyses. Aan de hand van analyses doe je voorstellen. Je geeft uitvoering aan acties die de resultaten van onderzoeken analyseren. Beheer social media platforms.
Functie-eisen
Ervaring en kennis van/met SEO, SEA, HTML, CSS, Hubspot, Microsoft office, CSM en Social Media.
HBO werk- en denkniveau.

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3707903 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com