search
backpage.com > Nederland jobs > Nederland driver/delivery/courier

Posted: Saturday, 1 October 2016, 9:23

Contact:0880277888
Beschrijving:
Beschrijving

Functieomschrijving
Vrachtwagenchauffers nationonaal en internationaalAls chauffeur vervoer je op een verantwoorde wijze goederen over de weg conform de wettelijke en door de planning gestelde normen. Zowel op de weg als bij de klant ben je het visitekaartje van het bedrijf. We verwachten dan ook een juiste en tijdige uitvoering van de geplande ritten en het proactief melden van bijzonderheden.

Voordat je start met de rit controleer je of er op de juiste manier is geladen, op de eindbestemming hou je toezicht op het lossen. Je kunt goed overweg met de boordcomputer en bent verantwoordelijk voor de juiste afwikkeling van het papierwerk. Daarnaast weet je het maximale uit je auto te halen en weet je je brandstof optimaal te benutten.

Functie-eisen

Rijbewijs CE;
Code 95 (volledig aantal punten) of bereid zijn deze te halen
Je bent flexibel, sociaal en representatief;
Je bent overdag of in de avonden beschikbaar en weekenden voornamelijk zaterdag (ochtend)
Goede taalvaardigheden in het Nederlands;
Je kunt zelfstandig werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.


Arbeidsvoorwaarden
Een mooie zelfstandige en afwisselende functie binnen een organisatie met een prettige informele werksfeer. Uitstekend materieel, in onderhoud bij de eigen garagebedrijven. Beloning is conform de CAO beroepsgoederenvervoer.

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3718902 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com