search
backpage.com > Nederland jobs > Nederland customer service

Posted: Thursday, 3 November 2016, 1:24

Contact:0205238038
Beschrijving::

Kenmerken
Werkniveau : MBO
Werkervaring : Vanaf 1 jaar
Uren per week : Tot en met 24 uur
Artikelnummer : Ref: 291201636006
Beschrijving

Bedrijfsomschrijving
Ben jij op zoek naar een klantgerichte parttime functie binnen een van de grootste mediabedrijven van Nederland? Dan hebben wij een unieke kans voor jou!!!
Voor Telegraaf Media Groep zijn wij op zoek naar parttime klantenservice medewerkers
Functieomschrijving
Deze functie is een unieke kans om voor een ieder die zijn klantgerichte vaardigheden en commerciële kwaliteiten verder wil ontwikkelen binnen een open en enthousiast team. Daarnaast Is het van belang dat je over empathische vaardigheden beschikt en oplossingsgericht het gesprek met klanten weet te voeren. Als Behoud medewerker ben je verantwoordelijk voor het behoud van abonnees van De Telegraaf. Zodra abonnees hun abonnement op willen zeggen door middel van een brief of e-mail bel je deze klanten na met als doel ze als klant te behouden.
Functie-eisen
Je moet je in staat zijn om goed te kunnen doorvragen om tot de echte reden van opzegging te komen. Je moet kunnen inschatten op welke wijze je de abonnee te woord moet staan; bijv. met humor, zakelijk of meelevend. Je hebt bij voorkeur ervaring in een commerciële en klantgerichte functie.
MBO+
De functie is voor 16-32 uur p/w. De werktijden zijn op maandag t/m vrijdag EN zaterdag van 7.00 uur tot 17.15 uur. verplicht is om 2 zaterdag in de maand beschikbaar te zijn. Daarnaast moet je ook op de vrijdag beschikbaar zijn. Dit wil niet zeggen dat je wordt ingeroosterd.

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3742437 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com