search
backpage.com > Nederland jobs > Nederland computer/technical

Posted: Wednesday, 14 September 2016, 13:57

Description:
Wat ga je doen?

De InleenDesk is het loket dat de lijn ondersteunt bij het werven en/of administratief afhandelen van de inzet van externe medewerkers conform de geldende wet en regelgeving en huidige beleid van de organisatie. Als VMS-tooling Specialist Inleendesk ben je verantwoordelijk voor de optimale inzet van de VMS-tool (Vendor Management System) voor de administratie en aanvraag van externen binnen BAM. Hiervoor kijk jij kritisch naar het ketenproces en heb jij zicht op de (on)mogelijkheden van geavanceerde VMS-tooling. De tool die BAM hiervoor gaat gebruiken is Nétive.

Je bent de schakel tussen de gebruikers (inhurende medewerkers BAM, leveranciers en medewerkers Inleendesk) en de leverancier van de VMS-tool (Nétive). Het doel hierbij is om de VMS-tool optimaal in dienst te stellen van onze gebruikers en onze processen. Jij bent het aanspreekpunt namens BAM richting de leverancier VMS. Richting jouw eigen organisatie ben jij een vraagbaak en opleider voor collega’s op het gebied van de VMS-tool en processen. Bij drukte ben je desgewenst ook inzetbaar als contract officer op de Inleendesk.

Functie-eisen:
HBO werk en denk niveau en minimaal 2 jaar werkervaring met geavanceerde workflow-systemen (VMS / ATS) of aantoonbare affiniteit met IT systemen;
Ervaring met inrichting en optimalisatie van processen;
Jij bent in staat de behoeften van gebruikers van processen en VMS-tooling te vertalen naar de IT-leverancier;
Jij bent communicatief vaardig, analytisch sterk en in staat om in praktische oplossingen te denken en deze over te brengen op anderen.;
Servicegerichtheid, innovatie, pro activiteit en samenwerking staan hoog in het vaandel;
Kennis van de payroll/uitzend/detacheringsbranche is een pré;
Werkervaring in een bouw/infra/industriële/technische omgeving is een pré.
Over onze organisatie:
Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, alsmede op het gebied van publiek-private samenwerking. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit. BAM staat voor indrukwekkende projecten, innovatieve oplossingen en deskundige medewerkers. Met zo'n 21.500 medewerkers brengt BAM jaarlijks wereldwijd duizenden projecten tot stand.

Koninklijke BAM Groep nv ontwikkelt, ontwerpt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie. BAM verenigt werkmaatschappijen die actief zijn in de sectoren Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiekprivate samenwerking. BAM behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa. BAM voert wereldwijd projecten uit in meer dan twintig landen. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit. BAM wil een leidende rol vervullen op het gebied van duurzaam ondernemen.

Aanbod:
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt medewerkers marktconforme arbeidsvoorwaarden.


Contact No:
06-20709173

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3699060 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com