search
backpage.com > Nederland jobs > Nederland computer/technical

Posted: Saturday, 17 September 2016, 13:56

Description:

r zijn genoeg bedrijven waar je installaties kunt ontwerpen. Maar bij DWA doen we het anders. Wij willen het beste voor de gebruiker en doen daarom graag een stapje extra. Deel jij die ambitie en spreekt deze vacature je aan? Kom dan ons team versterken!

DWA verwacht in de zorgmarkt een flinke groei voor slimme zorg. Wij bieden ingenieuze oplossingen op het gebied van ICT en domotica. Hierbij staat het welzijn van mensen in instellingen en thuis centraal. We gaan uit van optimale persoonlijke zelfstandigheid en laten techniek ondersteunen waar dat nodig is. Dit leidt tot meer autonomie voor bewoners en tot vermindering van de zorgbehoefte. Daar gaan we voor.

De toekomst richt zich steeds meer op informatie in plaats van op stand-alone-systemen. Dit integrale denken vanuit een open-data-perspectief streven we actief na.

Wij zoeken voor de locatie Bodegraven eenSpecialist Domotica in de zorgFunctie
Jij bent bij ons de spin in het web als het gaat om ICT en domotica. Denk hierbij aan geïntegreerde zorgoproepsystemen, zorgdetectie, signalering en integratie met medische apparatuur, gekoppeld aan gebouwgebonden installaties. Nieuwe ontwikkelingen en innovaties volg je op de voet. Op basis van je vakkennis en ervaring ben je vanaf de initiatieffase betrokken. In de vervolgfase concretiseer je het eerste concept tot een maakbaar Programma van Eisen (PvE) en ontwerp. Door jouw enthousiasme en kennis verras je opdrachtgevers en collega’s met de beste geïntegreerde telecommunicatie- en ICT-concepten. Je verliest de uitgangspunten niet uit het oog. Je treedt op als inhoudelijk expert en weet je ontwerpen en keuzes te verdedigen en te integreren. Tijdens de realisatie van de projecten bewaak je het PvE en het ontwerp. Je controleert voorstellen van de systemintegrator en installateur. Daarbij behartig je de belangen van de opdrachtgever. Tijdens de oplevering voer je diverse testen en controles uit voor de installaties.

Een systeem werkt pas als de gebruikers er tevreden over zijn. De begeleiding bij de implementatie en training van de (eind)gebruikers zijn hierin de belangrijkste factoren.

Kortom, je overziet het hele proces en het effect van jouw vakgebied op andere vakgebieden. Je bepaalt zelfstandig prioriteiten en plant benodigde acties, tijd en middelen om de gestelde doelen te realiseren.

Profiel

Je hebt hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een aantal jaren praktijkervaring
Je hebt kennis en ervaring met E-health, app-integratie in de zorg en EPD/EPC-ontwikkelingen
Je blinkt uit in het vak Elektronica en/of Telecommunicatie en beheerst de complexiteit ervan
Je bent communicatief sterk (mondeling en schriftelijk) en een echte teamspeler
Je hebt affiniteit met de zorg en kunt je verplaatsen in het perspectief van de zorgverlener
Je bent leergierig, volgt de laatste ontwikkelingen op je vakgebied en past deze toe in de praktijk

Over ons
DWA is een open bedrijf met een informele sfeer. Kennis is van levensbelang voor DWA. Daarom bieden wij onze medewerkers volop ruimte om zich te ontplooien en hun persoonlijke talenten tot ontwikkeling te brengen. Hierbij kun je rekenen op een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.Contact No:
088-1635317

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3699049 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com