search
backpage.com > Nederland jobs > Nederland computer/technical

Posted: Saturday, 17 September 2016, 13:56

Description:
Je werkzaamheden
Als projectmanager leid je meerdere projecten van verschillende omvang van de initiatie- tot en met implementatiefase. Het gaat veelal om complexe projecten van strategische aard die hoge investeringskosten met zich brengen. Een meerderheid van de projecten die je leidt hebben een sterke IT-component en ligt op het gebied van bijvoorbeeld het inrichten van een gebruikersorganisatie of Business-It alignement. Op dit moment wordt ook een nieuwe KZA-systeem geïmplementeerd. Dit KZA-systeem wordt in samenwerking met verschillende gemeenten binnen de Drechtsteden ontwikkeld.
Als projectmanager voer je het dagelijks management van het project waaronder het inrichten en aansturen van het projectteam op basis van het project/programmaplan. Ook draag je integraal zorg voor tijd, geld, kwaliteit, organisatie, informatie en communicatie. Je fungeert als sparringpartner voor klanten, weet de behoeften te analyseren en te vertalen naar adviezen voor oplossingsrichtingen. Je toetst en begeleidt alle processtappen in het project. Je bent in staat om een vertaalslag te maken van de projectactiviteiten naar de doelgroepen en om complexe projecten te begeleiden waar meerdere stakeholders bij betrokken zijn. Daarin heb je een richtinggevende en sturende rol.
Voor alle betrokkenen binnen het project breng je structuur aan en houd je het einddoel voor ogen. Als gebaande paden niet naar het gewenste resultaat leiden, vind en creëer je nieuwe wegen te bewandelen.
Met jouw energieke persoonlijkheid weet je als volwaardig gesprekspartner te fungeren op het hoogste ambtelijke en waar nodig (op verzoek van de directeur) op bestuurlijk niveau. Je bouwt een relevant relatienetwerk op en onderhoudt dit. Je legt verantwoording af aan de opdrachtgevers van de verschillende projecten over voortgang en resultaten en je zorgt voor de benodigde (tussentijdse) rapportages en besluitvorming.

Je profiel
Academisch werk- en denkniveau;
5-10 jaar ervaring met succesvolle projectrealisatie binnen een complexe (bestuurlijke) omgeving en/of een omgeving waar gewerkt wordt met projecten van diverse omvang;
Ervaring als (senior) projectmanager, bij voorkeur op het gebied van bedrijfsvoering;
Aantoonbare ervaring met ICT-gerelateerde projecten;
Aantoonbare ervaring met KZA-systemen;
Kennis van en ervaring met verandermanagement, project- en procesmanagement en de relevante methodieken;
Resultaatgerichte oplossingsgerichte houding
Energieke persoonlijkheid met het vermogen anderen te inspireren en motiveren;
In staat om mensen te (ver)binden;
Ondernemend en slim;
Beschikt over analytische vaardigheden en conceptueel denkvermogen.

Ons aanbod
Dit betreft in beginsel een tijdelijke opdracht voor 6 maanden, met de optie tot verlenging met nogmaals 6 maanden.
De salarisindicatie bedraagt maximaal € 5.363,- bruto per maand (schaal 12) op basis van een 36-urige werkweek.
Je plek in de organisatie
Het Servicecentrum Drechtsteden (SCD) levert aan zes Drechtstedengemeenten en drie regionale organisaties kwalitatief hoogwaardige en efficiënte diensten op het gebied van Financiën, Informatisering, Automatisering, Documentaire Informatievoorziening, Communicatie, Inkoop, Facilitaire Zaken, Juridische Zaken en Personeel & Organisatie. Wij voeren niet alleen uit. Wij zijn het eerste servicecentrum binnen de Nederlandse overheid dat de partners ook op het gebied van advies en beleidsvorming samenbrengt.
Je komt te werken in een team klein team van projectleiders en projectmanagers en een manager P&P. Projecten binnen de afdeling P&P zijn meervoudige, complexe vraagstukken welke projectmatig opgepakt dienen te worden. Deze projecten hebben wezenlijke impact op meerdere afdelingen binnen het SCD dan wel bij de klantorganisaties.


Contact No:
078-770 2189

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3699054 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com