search
backpage.com > Nederland jobs > Nederland computer/technical

Posted: Saturday, 17 September 2016, 14:11

Description:

De functie als Lead System Engineer
In deze functie heb je een leading rol voor alle infrastructuuractiviteiten, nationaal en internationaal. Je draagt zorg voor de continuïteit van de IT-infrastructuur. Je beheert, maar bovenal zorg je pro-actief voor ontwikkeling van onze IT-infrastructuur en leid je de diverse migraties. Je zorgt ervoor dat onze systemen 24/7 wereldwijd uptime draaien. In de functie staat diversiteit centraal: van Virtualisatie tot Storage van Security tot Architectuur. Je zorgt voor high availability van onze Windows servers, Windows clients, communicatieplatforms in combinatie met VoIP-verbindingen en smartphones.
B&S werkt op en bouwt aan een hybride Microsoft omgeving, waarbij wij zo dicht mogelijk blijven bij de “MS best-practices”. Alle processen en structuren zijn gericht op het altijd bijblijven bij de laatste technische mogelijkheden. Zo beheren en integreren wij de organisatie vanuit het Microsoft System Center.
Aan jou om de uitdaging aan te gaan om onze infrastructuur omgeving mee te laten groeien en ontwikkelen zoals past bij onze ambitie, organisatie en daarmee onze IT-doelstellingen.
Maar er is nog meer….
Je werkt bij een internationale marktleider;
Je neemt de lead bij onze uitdagende en complexe klussen;
Bonussen gekoppeld aan jouw performance en een opleidingstraject afgestemd op jouw vakgebied;
Je werkt binnen B&S met Cutting-edge technology;
Wat wij vragen van onze Lead System Engineer:
Je bezit een minimaal afgeronde HBO opleiding;
Je hebt 2 tot 4 jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare positie;
Je hebt aantoonbare ervaring met: SCCM, SCOM, Active Directory, Windows Servers, Virtualisatie en Security;
Je hebt aantoonbare ervaring met diverse migraties;
Organiseren en structureren horen bij jouw tweede natuur. Je kunt je communicatief prima verwoorden, bent proactief en initiatiefrijk. Je bent in staat om veranderingen te bewerkstelligen. Jij bent op je plek in een omgeving waarin van jou verwacht wordt dat je zelfstandig te werk kunt gaan en anderen daarin mee kunt nemen. Dat is juist de rol waarnaar jij op zoek bent. Je hebt een klantgerichte houding en handelswijze.
De afdeling
De IT organisatie op holding niveau bestaat uit circa 60 collega's en is groeiend onderverdeeld in Infrastructure & Applications. Met het totale team draag jij zorg voor 3.000 gebruikers, 750 werkplekken, 10 Distributie Centers en zo’n 75 verkooppunten verspreid over meerdere divisies en landen. Dit binnen een totaal organisatie van 1.300 medewerkers en een omzet van 1,3 miljard.
De IT is bij B&S een cruciale voorwaarde voor de verdere groei van de onderneming. Centraal in de IT strategie staat de focus om de business, klanten en leveranciers te voorzien van de modernste technologieën. Dit vraagt om ambitieuze en getalenteerde IT’ers die de taal praten van de business.

Contact No:
078-6534116

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3699071 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com