search
backpage.com > Nederland jobs > Nederland computer/technical

Posted: Friday, 16 September 2016, 14:08

Description:
De omgeving
De afdeling Informatisering & Automatisering (I&A) is verantwoordelijk voor een optimale ondersteuning van alle bedrijfsprocessen door inzet van goede informatie- en communicatiesystemen en zorg te dragen voor een stabiele en veilige ICT-infrastructuur. De afdeling I&A maakt deel uit van het cluster Bedrijfszaken waarin ook Facilities, Huisvesting, Inkoop en Zorgverkoop een plaats hebben. Binnen de afdeling I&A zijn 50 medewerkers werkzaam, onderverdeeld in de teams Automatisering, Functioneel Applicatiebeheer, Informatisering en Servicedesk. Recent is een nieuw EPD-systeem en een nieuw ERP-systeem geïmplementeerd. De komende periode wordt gewerkt aan 1 werkplekomgeving voor alle locaties van Bravis.

Je legt verantwoording af aan de manager Bedrijfszaken en geeft direct leiding aan vier teamleiders. Je onderhoudt directe functionele contacten met de Raad van Bestuur, de medische staf en het management.

Strategische prioriteiten van het Bravis Ziekenhuis zijn het versterken van de patiënt door hem/haar een stem te geven in het eigen zorgproces, elkaar versterken in de zorgketen en het versterken van de ziekenhuisorganisatie door excellent organiseren. Door in te zetten op samenwerking willen we een beweging in gang zetten van afzonderlijke zorg naar uitzonderlijke kwaliteit. Met deze uitdaging zullen kwaliteit en resultaten van I&A gelijke tred moeten houden.

Functieomschrijving Hoofd Informatisering & Automatisering
Als hoofd I&A ben je verantwoordelijk voor de I&A beleidsontwikkeling, het beheer van de ICT-infrastructuur en een optimale ondersteuning van de bedrijfsprocessen van Bravis. Prioriteit hierin heeft het verder professionaliseren van de afdeling. Kernbegrippen zijn hierbij optimale en transparante inrichting van de interne werkprocessen, intensieve en gestructureerde samenwerking met de gebruikersorganisatie, hanteren van standaarden voor beheer, systeemontwikkeling en projectmanagement en optimale inzet van externe partijen en producten. Je zorgt met enthousiasme en mensgericht management voor dynamisch inspelen van I&A op de wensen en behoeften van de gebruikersorganisatie. Hierin werk je intensief samen met de gebruikersorganisatie en externe partners.

Je hebt een pragmatische inbreng in de informatieplanning, vertaalt deze samen met de organisatie in concrete plannen, projecten, activiteiten en rapportages. Je zorgt verder voor planmatige opzet en uitvoering van de ICT-projectenportefeuille.

Als Hoofd Informatisering & Automatisering herken je jezelf in dit profiel
Voor het realiseren van onze ICT-ambities zoeken wij een enthousiast hoofd I&A met relevante opleiding en ervaring op academisch of HBO-niveau. Je hebt ervaring in de zorg en je handelen is gericht op samenwerking. Je kunt verbindingen leggen tussen mensen, je enthousiasmeert en bent in staat om de afdeling klantgericht te laten functioneren. De diversiteit aan kwaliteiten van de medewerkers weet je optimaal te benutten en je bent een coachend leider in hart en nieren. Je bent gemakkelijk toegankelijk en hebt een energieke uitstraling. Je hebt overzicht over de relevante ICT-ontwikkelingen en - technieken en affiniteit met de zorgsector. Het werken in een veeleisende en complexe omgeving van professionals met een zeer diverse achtergrond vind je uitdagend.

Bravis biedt
Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met de intentie deze daarna voor onbepaalde tijd voort te zetten.Contact No:
(088) 7068522

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3699065 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com