search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Nederland rentals > Nederland apartments/houses

Posted: Sunday, 2 October 2016, 8:00

Contact:0683244444
Beschrijving:
Kenmerken
Regio : Amsterdam
Aantal kamers : 2 kamers
Woonoppervlakte : 36 m²
Perceeloppervlakte : tot 200 m²
Soort Woning : Appartement of Flat
Verkoopmakelaar : Verkoop zonder makelaar
Beschrijving

Omschrijving:
Gerenoveerd 2 kamer appartement gelegen op de 3e verdieping met riant uitzicht op veel groen. Het appartement wordt in uitstekende staat van onderhoud opgeleverd, en kan per direct opgeleverd worden. Een volledige stoffering en meubilering is tegen meerprijs over te nemen. U hoeft dan alleen nog uw tandenborstel mee te nemen. Werkelijk alles is aanwezig en van zeer goede kwaliteit.

Indeling:
Entree/hal met meterkast. Woonkamer met toegang tot balkon (zuid) en moderne half open keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur. Toegang tot moderne badkamer met douche, wastafeltje, wandcloset en aansluiting wasmachine. Slaapkamer met vast kast en warmwaterboiler, kunststof ramen met isolatieglas. Witte laminaat vloer.

Het gebouw waar de woning deel van uit maakt is gebouwd in 1964 en bestaat uit acht woonlagen met portiek flats met op de begane grond o.a. garageboxen en bergingen. Het is voorzien van liften en centrale blokverwarming.

De erfpachtcanon bedraagt € 36,75 per jaar en is vast tot 16 februari 2036.

Berging gelegen in de onderbouw.

Een parkeervergunning is per direct te verkrijgen en is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Na 19:00 uur en in de weekenden gratis.

Ligging:
Winkelcentrum Groot Gelderlandplein is op loopafstand te bereiken.
Station Zuid, Station de Rai en De Vrije Universiteit Amsterdam is met de fiets binnen enkele minuten te bereiken. Het Amsterdamse bos en het Amstelpark zijn aan het einde van de straat. Lijn 5 en 51 zijn direct op de hoek. Binnen enkele ogenblikken bent u met de auto op de ring.

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3717867 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com