search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Nederland rentals > Nederland apartments/houses

Posted: Thursday, 18 August 2016, 14:35

Description:
Kenmerken
Regio : Overijssel
Soort Woning : Vrijstaande woning
Beschrijving

Op De Luttermolen, een woonwijk van De Lutte, dichtbij steden als Oldenzaal, Enschede, Hengelo en Almelo en dichtbij de Duitse grens verhuren we meerdere, ongemeubileerde en volledig gemeubileerde alleenstaande woningen.
De woningen staan in een mooie woonwijk van het dorp De Lutte, is zeer kindvriendelijk en ligt direct aan de afslag 34 van de A1 zodat u vanaf hier zeer mobiel bent.
Op www.luttermolen.com kunt u een indruk krijgen van enkele woningen die we hier verhuren.
De Lutte staat bekend om zijn prachtige natuur met erg veel wandel- en fietsroutes en om de rustige omgeving. De woningen hebben 2 of 3 slaapkamers, een luxe badkamer sommige met ligbad,een luxe keuken met vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak, mooie r.v.s. afzuigkap, pannencaroussel, een granieten aanrechtblad enz.
Enkele van de woningen zijn geheel onderkeldert.
Alle woningen liggen op een ruim perceel grond.
De woningen worden ook verhuurt voor een langere periode.
Het gras wordt voor u gemaaid door een tuinman. Een telefoonaansluiting, wasmachineaansluiting en kabelaansluiting zijn aanwezig.
Ook zijn bijna al deze woningen te koop, tevens is hier nog bouwgrond te koop.
Mocht u belangstelling hebben of nog meer informatie willen hebben


Contac No:
0613653138

• Location: Amsterdam, Netherland

• Post ID: 3696209 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com