search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Nederland rentals > Nederland apartments/houses

Posted: Friday, 30 September 2016, 10:27

Contact:0207602818

Beschrijving:
Kenmerken
Regio : Amsterdam
Aantal kamers : 4 kamers
Woonoppervlakte : 60 m²
Soort Woning : Appartement of Flat
Beschrijving

Postjesweg 122-2, 1012 TA Amsterdam

Energiezuinige ruime 4-kamersappartement in De Baarsjes is per direct beschikbaar. De appartement is ruim hoogwaardig afgewerkt en is gelegen op respectievelijk tweede verdieping.

De Postjesweg is gelegen in De Baarsjes, stadsdeel West. Op loopafstand van het Vondelpark, het Rembrandtpark en de gezellige Kinkerstraat en de Overtoom, waar zich diverse gezellige restaurantjes, cafés en winkels bevinden. De snelwegen A4, A9 en A10 zijn snel te bereiken en met de fiets ben je in tien minuten in het centrum van Amsterdam. Ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Betaald parkeren via een vergunningensysteem.

Appartement is voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer met douchegedeelte en badmeubel met verlichte spiegelkast en 3 slaapkamers.

Kortom de woning is compleet en per direct te betrekken.

Voorwaarden:
Huur: €1.500,- excl. GWL
Borgstelling : €1.500,-
Beschikbaar: per direct 2016

Nadere informatie of inplannen bezichtiging op afspraak.

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3708200 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com