search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Nederland rentals > Nederland apartments/houses

Posted: Friday, 19 August 2016, 7:06

Contact No. 0623086335

Description:
Kenmerken
Regio : Zuid-Holland
Aantal kamers : 2 kamers
Woonoppervlakte : 65 m²
Soort Woning : Appartement of Flat
Aanbieder : Direct bij eigenaar
Beschrijving

Schitterend gemeubileerd appartement gelegen in het absolute Centrum van Dordrecht.
Op directe loopafstand vind je een verscheidenheid aan gezellige restaurants en bars, winkels, en het openbaar vervoer. De woning bevindt zich op de tweede verdieping van het appartementencomplex.

Entree: Gang welke toegang biedt tot alle vertrekken, te weten de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer, gangkast met Miele wasmachine en het separaat toilet.
De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen, uiterate rustig en met uitzicht op groot dakterras, en voorzien van een tweepersoonsbed en is net afgewerkt met een laminaat vloer en glad gestucte wanden.
In de woonkamer bevindt zich een ruime open keuken. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen. De woning is afgewerkt met een nette laminaatvloer en gestucte wanden.

De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookstel, koelkast, vaatwasser,combi magnetron-oven,gootsteen en voldoende opbergruimte, naast de keuken bevindt zich de eethoek.

Slaapkamer:
De slaapkamer, aan de achterzijde gelegen, is voorzien van een tweepersoonsbed en is net afgewerkt met een laminaat vloer en glad gestucte wanden.

Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een douche en wastafel.

Bergruimte:
De woning is voorzien van een opbergruimte met een Miele wasmachine.

Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer, glasvezelbehang, dubbele beglazing en radiatoren aangesloten op een C.V.-installatie.
Per direct beschikbaar !

• Location: Netherlands, Rotterdam

• Post ID: 3692150 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com