search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Nederland rentals > Nederland apartments/houses

Posted: Thursday, 18 August 2016, 7:06

Contact No. 0641423195

Description:
Kenmerken
Regio : Zuid-Holland
Aantal kamers : 2 kamers
Woonoppervlakte : 50 m²
Soort Woning : Appartement of Flat
Aanbieder : Direct bij eigenaar
Beschrijving

Dit moderne en gedeeltelijk gestoffeerde appartement (50 m2 + 25 m2 bergzolder) is ontstaan na een grondige renovatie in 2010. Het bevindt zich op de tweede verdieping en is te bereiken via een trap.

De woonkamer met keuken bevindt zich aan de voorkant van het pand van waar u uitzicht heeft op de Westwagenstraat. De ingebouwde keuken is verder voorzien van vrijwel alle gemakken. Zo heeft de keuken beschikking over een afwasmachine, combimagnetron, gaskookplaat, roestvrijstalen schouw en koel-/vriescombinatie.Vanuit de woonkamer bereikt u met een vlizotrap de ruime zolder. Deze zolder is voorzien van een dakraam en is met name geschikt als opslagruimte, maar zou eventueel ook als logeerkamer kunnen worden gebruikt.

De badkamer is volledig in moderne stijl betegeld en voorzien van een douche, toilet en wastafel en er is tevens plaats voor de wasmachine en droger.

De ruime slaapkamer ligt aan de aan achterkant van het appartement en ligt daarmee rustig. Vanuit de slaapkamer heeft u uitzicht op één van de blikvangers van de binnenstad, namelijk de toren van de Grote Kerk.

De toegang op de begane grond is te bedienen via een intercom. Verder bevindt zich op de begane grond nog een fietsenberging die wordt gedeeld met één ander appartement. Dit appartement is geschikt voor bewoning door 1 tot 2 personen,

Er kan van een potentiele huurder (maximaal 2 personen) een bewijs van goed gedrag, een werkgeversverklaring en een loonstrook worden gevraagd. Huisdieren zijn verder niet toegestaan. De borgsom bedraagt tweemaal de maandhuur en moet vooraf betaald worden. De huur moet middels vooruitbetaling worden voldaan.

Wij zijn zelf de eigenaar en u betaalt geen bemiddelings- en administratielosten! De kale huurprijs van dit appartement bedraagt € 615,- per maand (ex gas/water/licht). De servicekosten bedragen € 32,- per maand. Huurtoeslag is onder bepaalde voorwaarden mogelijk. De woning is op korte termijn beschikbaar.

• Location: Netherlands, Rotterdam

• Post ID: 3692151 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com