search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Nederland rentals > Nederland apartments/houses

Posted: Saturday, 20 August 2016, 14:04

Description:
Kenmerken
Regio : Utrecht
Aantal kamers : 4 kamers
Woonoppervlakte : 85 m²
Soort Woning : Benedenwoning
Aanbieder : Direct bij eigenaar
Beschrijving

Per 1 oktober a.s. wordt te huur aangeboden een zeer leuke aparte woning op mooie- en goede lokatie.
De woning is gelegen op de grens van Bilthoven en Den Dolder, op korte afstand van Baarn-, Soest en Lage Vuursche. 12 Treinminuten van Utrecht Centraal en 7 treinminuten van Amersfoort. Om het station te bereiken is het ca. 10 minuten fietsen, 2,5 km.

De woning ligt aan de rand van het bos waar gewandeld en gefietst kan worden. Bovendien kijkt de woning uit op 3 ha. Utrechts Landschap. .

Indeling: kleine hal, grote woonkamer met ruime inloopkast aangrenzend de keuken, 2 slaapkamers plus een kleine slaapkamer of kantoor. Een badkamer met wastafel, toilet en ruimte voor een wasmachine en droogtrommel, een aparte douchruimte.

Het geheel is belegd met witte plavuizen en is centraal verwarmd.
De woning ligt niet op een bungalowpark of camping maar op privé terrein en is een officiële woning dus inschrijven in de gemeente is verplicht.

Buiten: een terras van ca. 30 m2, parkeerruimte voor auto en fietsen.

De woning is de linker woning van 3 onder een kap, heeft geen bovenruimte maar omdat het binnen in een punt loopt van ca. 4 meter hoog, geeft dit deze woning een zeer ruimtelijk effect.

De huurprijs van deze woning is euro 1250,-- per maand, inclusief gas, electra en water.
De woning is exclusief gemeente- en provinciebelastingen.
Er wordt 1 maand borg gevraagd en inzage in werkgeversverklaring en/of
financieel inkomen.

Honden zijn gebonden aan regels, z.a. aan de lijn binnen de tuin( en,) (het bos is 100 meter verder) en geen overlast bezorgen aan de buren. Het zijn normale gedragsregels maar de praktijk laat helaas vaak anders zien.


Contac No:
0356668334

• Location: Amsterdam, Netherland

• Post ID: 3695967 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com