search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Nederland rentals > Nederland apartments/houses

Posted: Wednesday, 17 August 2016, 14:35

Description:
Kenmerken
Regio : Limburg
Aantal kamers : 2 kamers
Woonoppervlakte : 45 m²
Soort Woning : Appartement of Flat
Aanbieder : Direct bij eigenaar
Beschrijving

Te huur,

Een mooi gestoffeerd 2-kamer appartement gelegen in het centrum van de stad Roermond. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping. De totale woonoppervlakte bedraagt respectievelijk 45m².

Het gehele appartement is v.v. een laminaatvloer. Entree in de gezamenlijke hal met doorloop naar het appartement. De woonkamer is respectievelijk 14m². De keuken is voorzien van een inbouwapparatuur waaronder een koelkast, gaskookplaat en oven. De slaapkamer is circa 12m². De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. De was- en droog aansluitingen zijn gelegen in de badkamer.

De huurprijs bedraagt € 550,- per maand exclusief Gas & Elektra verbruik.Servicekosten € 45,00 per maand inclusief waterverbruik, tv signaal en internet. Het appartement komt in aanmerking voor Huurtoeslag.
Ingangsdatum 1 november 2016.


Contac No:
0648228866

• Location: Amsterdam, Netherland

• Post ID: 3696199 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com