search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Nederland rentals > Nederland apartments/houses

Posted: Friday, 19 August 2016, 5:56

Contact No. 0243820020

Description:
Kenmerken
Aanbieder : Via bemiddelaar
Aantal kamers : 3
Regio : Noord-Brabant
Soort Woning : Appartement of Flat
Woonoppervlakte : 60
Beschrijving

Diverse 3-kamer appartementen in diverse typen gesitueerd aan de rand van het stadscentrum, in de directe nabijheid van N.S. station CS Oss aan de Bram van den Berghstraat, Meijer van Leeuwenstraat en - appartementen zijn allen uitgerust met een woonkamer, (half) open keuken met keukenblokje, bergkast, badkamer met douche en wastafel, apart toilet, balkon en 2 slaapkamers.
Wonen in OssOss is zowel werk- als woonstad. Er zijn ruime mogelijkheden voor diverse vrijetijdsbestedingen. Ook het onderwijs is goed vertegenwoordigd. De binnenstad is het regionale winkelcentrum voor ca 150.000 mensen uit Oss en omgeving. .
BereikbaarheidOss kent een uitstekende bereikbaarheid door de aanwezigheid van 2 treinstations (Oss en Oss-West), goede busvoorzieningen en door haar ligging t.o.v. de snelwegen: de A59, (afslagen 15 en 16) en de A50.
Interesse in deze woning? Schrijft u zich kosteloos en vrijblijvend in via en er zal een inkomenstoets plaatsvinden. Om in aanmerking te komen dient het BRUTO maandinkomen minimaal: 4x de maandhuur te bedragen.Voorbehoud gunning door eigenaar.

• Location: Eindhoven, Netherlands

• Post ID: 3692007 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com