search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Nederland rentals > Nederland apartments/houses

Posted: Thursday, 18 August 2016, 7:07

Contact No. 0641375900

Description:
Kenmerken
Regio : Zuid-Holland
Aantal kamers : 3 kamers
Woonoppervlakte : 80 m²
Soort Woning : Appartement of Flat
Aanbieder : Direct bij eigenaar
Beschrijving

English Below

Let op, planters zijn niet welkom, ik controleer altijd.


Per direct te huur een ruime en gestoffeerde 3-kamer appartement met een mooie en zonnige balkon in een rustige buurt. Het appartement is gelegen aan de Schoklandsestraat te Rotterdam, het is centraal gelegen met winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen in de directe nabijheid.

Indeling:
Afgesloten portiek met brievenbussen op de begane grond en bellentableau. Toegang tot de trap naar de verdiepingen. Na entree, trap naar boven, hal, meterkast, vanuit de hal heeft u toegang tot bijna alle vertrekken van het appartement. Rechts is de eerste slaapkamer, met uitzicht op de straat. Links is de tweede slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, bewoond, doch veel groen. Gecombineerde douche, toilet en wasbak. Rechtdoor vanuit de gang komt u bij de gezellige ruime (ca. 8,5x4m) woonkamer (voorheen twee kamers) en heeft u toegang tot de mooie balkon. De halfopen compacte keuken van ca. 2x1,5m is voorzien van een eenvoudig keukenblok.

Woning is geschikt voor maximaal 3 personen, bijvoorbeeld 2 of 3 studenten of 1 werkende koppel met een (aantal) kind(eren).

De huur bedraagt 895, inclusief gas en electra. Borg en contractkosten te voldoen bij sleuteloverdracht. Voor reacties, bel naar telefoonnummer
Appartment for rent for 2 or 3 people near Zuidplein.
2 bedrooms and 1 livingroom.
895 inclappartment for 3 people 895 incl gas and electra 2 bedrooms and a livingroom.

• Location: Netherlands, Rotterdam

• Post ID: 3692160 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com