search
backpage.com > Nederland jobs > Nederland administrative/office

Posted: Saturday, 1 October 2016, 9:08

Contact:0850215770

Beschrijving:
Kenmerken
Werkniveau : MBO
Dienstverband : Freelance of Uitzendbasis
Uren per week : 33 - 40 uur
Artikelnummer : Ref: VLT16025
Beschrijving

Accountmanager
Bedrijfsomschrijving
Vlot personeel bestaat uit een jong, vlot, dynamisch team welke 24 uur bereikbaar is.Wij beschikken over een diversiteit aan vacatures voornamelijk in de logistieke sector bij de meest uiteenlopende dynamische bedrijven.Tevens kunnen wij u helpen met het kosteloos behalen van diverse opleidingen, denk hierbij o.a. aan Code95, VCA, heftruck certificaat.

Functieomschrijving
Voor een logistiek dienstverlener welke gespecialiseerd is in op- en overslaan, sileren, ompakken, zeven en vermalen van vaste grondstoffen, zijn wij opzoek naar een Account Manager. Het is een informele, ambitieuze organisatie waar de medewerker centraal staat. Wegens uitbreiding aan binnenkomende opdrachten is de functie van Account Manager ontstaan.

In deze functie zal jij de inkomende opdrachten van de klant intern uitzetten, inplannen en van A tot Z begeleiden en het contact met de klant onderhouden. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de diensten als vastgelegd in de raamafspraken, monitort de lopende opdrachten en verzamelt kerngegevens voor de leidinggevende ter voorbereiding van eventuele nieuwe raamafspraken / contracten met bestaande en nieuwe klanten.

Functie-eisen
Minimaal MBO werk- en denkniveau

1 tot 3 jaar werkervaring als accountmanager of een vergelijkbare functie

Je beschikt over een commercieel, planmatig en oplossingsgericht denkvermogen

Affiniteit met logistiek en transport

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Een klant- en resultaatgerichte instelling

Je hebt kennis van Microsoft Office applicaties (word, excel)

Stressbestendig

Geen 9 tot 5 mentaliteit

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3707866 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com