search
backpage.com > Nederland jobs > Nederland accounting/financial

Posted: Saturday, 20 August 2016, 14:56

Description:
Standplaats Amsterdam, Rotterdam of Utrecht
Specialistische kennis toepassen om de financiële processen te verbeteren. Control- en sturingsvraagstukken oplossen. Proactief adviseren over het behalen van organisatiedoelstellingen. En ook: alle ruimte en professionele ondersteuning krijgen in je professionele en persoonlijke groei. Dat is de wereld van een ConQuaestor Interim Professionals. Wil jij kennisvoorsprong opbouwen door aan afwisselende uitdagingen te werken en je te buigen over de nieuwste vraagstukken op de cfo-agenda? Zodat je als excellente financial ook de rol van strategisch partner met gemak vervult? Dan ben je bij ons helemaal op je plek.
Werken als interim finance professional
Ons doel is ‘mastering finance’. Ofwel: jou als professional in staat stellen om in afwisselende opdrachten waarde te creëren voor de organisaties van onze opdrachtgevers. En om continu te blijven groeien in kennis én kunde, zodat je geboeid blijft door je vak en steeds opnieuw verschil weet te maken. Als (medior) finance professional kom je bij ons in vaste dienst en ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers in de regio, voornamelijk organisaties in de top 250 van het bedrijfsleven en de publieke sector. Je vervult uiteenlopende functies en rollen. Van (assistent) controller, financial manager, projectcontroller en manager planning & control tot hoofd administratie. Ook kun zelfstandig in projecten meewerken aan financieel administratieve vraagstukken rond managementinformatie, het begrotings- en rapportageproces, de interne organisatie of de werkprocessen (AO/IC).
Je profiel
Een afgeronde wo- of hbo-opleiding in een financiële richting (harde eis);
2 tot maximaal 8 jaar werkervaring in een financieel(-administratieve) of rapporterende functie;
Cijfermatig inzicht, analytisch vermogen en ervaring met financiële pakketten en reporting tools;
Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
Passende opdrachten en volop ontwikkeling
Mensen functioneren het beste als ze aan passende uitdagingen werken. Hiertoe zorgen wij voor de juiste verbindingen: naar de juiste opdrachtgevers, uitdagingen, begeleiding én kennis. Mede op basis van een VCM-test stellen we samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan op. Dit met coaching door een senior collega als vast onderdeel. Verder volg je op jouw behoeften afgestemde workshops en (competentie)trainingen via de ConQuaestor Academy. Daarnaast volgen onze professionals externe opleidingen zoals de postdoctorale studie tot Registercontroller. Jouw ontwikkeling staat centraal, wij voorzien in de ingrediënten om je talenten maximaal tot hun recht te laten komen. Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden hoort hier vanzelfsprekend ook bij.

ConQuaestor IP is onderdeel van DPA Group N.V.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: vacature Controller Amsterdam, Business Analist, Hoofd Administratie, Manager Planning & Control, Financial Manager, Financieel, Financieel Consultant Rotterdam, Specialist, Consultancy, Financieel Professional Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland.

Contact No:
0612745310

• Location: Amsterdam, Netherland

• Post ID: 3696303 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com