search
backpage.com > Nederland jobs > Nederland accounting/financial

Posted: Thursday, 18 August 2016, 7:34

Contact No. 06-10707045

Description:
Ben jij ondernemend en wil jij als Account Manager met jouw advies bijdragen aan het voorkomen van brandschade bij onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hi-Safe Systems heeft een vacature voor:

Account Manager Brandbeveiliging
(regio West Nederland - 40 uur per week)
Dat brand op een offshore platform, datacenter of groot schip schadelijke gevolgen heeft hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. En dat alles op alles gezet moet worden om brand in de industriële sector te voorkomen waarschijnlijk ook niet. En dat is precies het speelveld waarbinnen jij als Account Manager Brandbeveiliging bij Hi-Safe Systems, de specialist op gebied van beveiliging tegen brand, opereert. Vanuit huis en op locatie bij de klant bied jij de allerbeste oplossingen, voorkom je schade en zorg je voor optimale veiligheid. Ben jij daar klaar voor?

Wat je tegen je vrienden zegt:
‘Wij overtreffen de verwachtingen van onze klanten. Ik ga voor resultaat, waarbij mijn klant centraal staat!’

Wat is jouw prestatie als Account Manager Brandbeveiliging?
Als het gaat om blusgassystemen en explosie onderdrukking zorg jij voor de allerbeste oplossingen voor je klanten in de industriële sector. Met je planmatige en klantgerichte aanpak zet jij de producten en diensten van Hi-Safe Systems B.V. op de kaart. Moeiteloos doorgrond je de behoeften van de klant en vertaalt deze naar een steengoed advies. Je schrijft je eigen segmentplan en zet je ideeën in overleg met je sales manager om in succesvolle acties. Dat doe je niet alleen, maar samen met je sales manager, je sales collega's, projectleiders en collega's van onze serviceafdeling. Jij start je werkdagen vanuit huis waar je werkplek, die wij voorzien van alle nodige middelen, de ideale uitvalsbasis is om op bezoek te gaan bij je klanten.

Wie ben jij als Account Manager Brandbeveiliging:
Jij bent een ijzersterk commercieel talent met gevoel voor techniek die technische wensen moeiteloos omzet in commerciële kansen. Je voert je vak met passie uit en bent een professional met empathie die:
Een technische hbo-opleiding succesvol heeft afgerond.
Altijd gaat voor het allerbeste resultaat en oplossing. Voor de klant, voor ons en voor jezelf. Jij hebt geen aansporing nodig. Dat zit in je.
Ervaring heeft in de industriële sector of deze branche graag eigen wilt maken.
Geen uitdaging uit de weg gaat en niet stil wil staan. Zo volg jij graag branchegerichte opleidingen en cursussen.
Een rijbewijs heeft en daardoor gelijk in zijn/haar auto van de zaak kan stappen.
Je niks meer hoeft te vertellen over Microsoft Office.

Onze tegenprestatie:
Werken bij Hi-Safe Systems betekent werken bij een succesvolle, stabiele onderneming die bekend staat om de goede werksfeer en waar hard werken én plezier maken hand-in-hand gaan. Zo kun je gewoon een borrel drinken met de baas. En:
Een zelfstandige en uitdagende functie, waarbij geen dag hetzelfde is.
Een marktconform salaris. Overtuig ons wat je waard bent.
Een auto van de zaak, alle nodige middelen om je thuiswerkplek in te richten, een laptop en smartphone.
Een 13e maand, netto onkostenvergoeding, 24 verlofdagen en 13 ATV dagen, een prima pensioenfonds en een uitgebreid pakket aan verzekeringen.
Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën.
Goede ontwikkelmogelijkheden; ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
Een eerste overeenkomst voor de duur van 1 jaar, welke bij goed functioneren opgevolgd kan worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
Bovendien organiseren wij leuke events met onze personeelsvereniging!

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3692235 nederland
nederland.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com